info@theater-aanz.nl | 024-6635370

Jongeren uit Charlois maken eigen versie van Geen Gezicht

In dit unieke project in 2014 maakten jongeren uit het Rotterdamse Charlois, samen met professionele acteurs, een eigen versie van de interactieve theatervoorstelling 'Geen Gezicht 2.0', in opdracht van Stichting DOCK Charlois. 

De voorstelling

De voorstelling is niet alleen vóór jongeren, maar wordt ook door de jongeren gemaakt en uitgevoerd. Stichting DOCK initieert dit project in het kader van talentontwikkeling, jongerencoaching en participatie van jongeren uit Charlois. In samenwerking met Theater AanZ (en onder leiding van acteurs van Theater AanZ) werken en spelen jongeren mee in de voorstelling 'Geen Gezicht 2.0'. De oorspronkelijke voorstelling 'Geen Gezicht' bestaat al drie jaar en speelt op ROC opleidingen door het hele land. De voorstelling gaat over geluk, diversiteit, identiteit, religie en cultuur. 

Lees hier het artikel dat op 10 december 2014 verscheen in de Havenloods.

DSC02771

Op dinsdag 16 september was de auditie waarbij jongeren daadwerkelijk geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit project. Vanaf eind september tot en met begin december heeft de cast wekelijks gerepeteerd en op 11 december was dan de première op 11 december in Theater Zuidplein Rotterdam.

DSC02821 

“Jullie voorstelling brengt hoop een stukje dichterbij!” Meer reacties >>
“Weten wat er in het hoofd afspeelt.....” Meer reacties >>
“Voor de eerste keer in België.” Meer reacties >>
“Ik heb met open mond van verbazing gekeken.” Meer reacties >>
“Knap van de acteurs om het verhaal zo tot leven te laten brengen.” Meer reacties >>
“Indrukkende voorstelling dat stof tot nadenken geeft.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
20180124 nova ocw 20 1024
Trots en ontroerd, door LEEF! Meer lezen >>
Twitter