info@theater-aanz.nl | 024-6635370

Theater AanZ

Het maken van artistiek-sociaal theater dat midden in de spanning van de samenleving staat, dat is de missie van Theater AanZ. Onze voorstellingen snijden actuele maatschappelijke thema’s aan en geven een stem aan een ieder die dat nodig heeft. Terugkerende thema’s zijn diversiteit, zichtbaarheid, identiteit, gender, religie en cultuur. Theater is voor ons een krachtige vorm om ontmoeting met de diversiteit aan mensen tot stand te brengen; op het podium én in de zaal. Met onze theaterproducties dragen we bij aan maatschappelijke inclusie en aan een samenleving waarin respect voor ‘de ander’ en verdraagzaamheid de boventoon voeren.

De methode

De voorstellingen van Theater AanZ zijn als een spiegel waarin het publiek zich kan en mag herkennen. Alle voorstellingen zijn opgebouwd uit een voorstellingsdeel en een interactief deel. 

De mensen achter AanZ

Nieuwsgierig geworden naar de mensen achter Theater AanZ? Kijk dan hier

In beeld

Bekijk om alvast een impressie te krijgen van de voorstellingen dit korte introfilmpje en bezoek ook eens ons YouTube kanaal

Anbi

Theater AanZ heeft een culturele ANBI-status. Dit betekent dat schenkingen vrij zijn van schenkingsrecht en AanZ geen belasting over de schenking betaalt. Daarnaast is het voor bedrijven financieel gunstig om te schenken, aangezien een gift aftrekbaar is van de winst. Klik hier voor meer info over financieel jaarverslag. 

“De standpunten kwamen goed aan!” Meer reacties >>
“ Je moet kunnen zijn wie je wilt zijn.” Meer reacties >>
“Weten wat er in het hoofd afspeelt.....” Meer reacties >>
“Elk jaar laat ik als CKV-docent ‘Lokaal G1.25’ komen.” Meer reacties >>
“Ik heb heel veel respect voor jullie” Meer reacties >>
“Er is een lampje gaan branden bij leerlingen.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
GG laatste keer 1
Geen Gezicht, de allerlaatste..... Meer lezen >>
Twitter