Nieuws

1 juli 2020

Gezocht

Theater AanZ zoekt met spoed twee acteurs (v) voor de nieuwe voorstelling M.A.N M(eiden) A(nno) N(u). M.A.N is een voorstelling over seksuele en relationele vorming met meiden in de hoofdrol. 

M.A.N wordt een voorstelling met 3 vrouwen en 1 man. Voor de vrouwenrollen zijn nog 2 vacatures vacant. De voorstelling wordt in het najaar 2020 gemaakt, gaat eind januari 2021 in première en zal medio februari 2021 gaan toeren op o.a. de ROC’s door heel Nederland. Repetitiedagen en speeldagen zijn in gezamenlijk overleg.

We zijn op zoek naar acteurs (v) die sterk identificeerbaar zijn voor jongeren tussen de 16 en 24 jaar. Voor 1 rol zijn we op zoek naar een acteur (v) met een androgyn uiterlijk en innerlijk, die zich sterk betrokken voelt met het thema gender en seksuele diversiteit. Een afgeronde studie docerend theatermaker, of gelijksoortige werkervaring, en zangkwaliteiten hebben een pré. Acteurs (v) met een bi-culturele achtergrond vragen we met nadruk te solliciteren.

Theater AanZ werkt met mensen die zich willen verbinden aan de waarden van het gezelschap. We werken alleen met zzp'ers, volgens de fair pratice code én vanuit de code cultural governance. Lees hier meer over Theater AanZ.

Stuur voor 15 juli 2020 jouw cv, foto en motivatiebrief t.a.v. Martine Temmink naar productie@theater-aanz.nl 
Voor vragen en meer informatie: Marian van Hoof op 06-12758694

Theater AanZ