Nieuws

27 maart 2020

Houd moed

Precies 1 maand geleden werd de eerste corona patiënt vastgesteld. Donderdag 12 maart werden bijeenkomsten met meer dan 100 personen verboden, hetgeen het culturele leven verlamde. Maandag 16 maart sloten alle scholen en horecagelegenheden hun deuren in de strijd tegen de verspreiding van het virus. 

We bevinden ons in 1 maand tijd in een compleet andere wereld. Waar we anders volop HannaH en LEEF! zouden spelen door het hele land of volop bezig zouden zijn met de repetitie van onze nieuwe voorstelling DAVID, zitten we nu thuis. ​We missen het contact met de scholen. We missen de vurige, de leuke, de boze, de ontroerende én de oprechte reacties van leerlingen en studenten tijdens en na onze voorstellingen. Maar we zitten dus thuis en dat moet ook. Want ieders gezondheid gaat boven alles! 

En, net zoals veel collega’s in de culturele sector, zijn we veerkrachtig en vol goede moed dat dit ook weer voorbij gaat. En dat heel Nederland ‘na corona’ meer dan ooit behoefte heeft aan de ontmoeting met de ander, aan de vervoering ​en troost die theater biedt en aan weer samen genieten van ​een mooie voorstelling.

Tot die tijd wensen wij ​iedereen veel gezondheid toe, voor jezelf en voor jouw naasten. Blijf op elkaar letten ​en houd moed.

Met warme groet,

Team Theater AanZ

Theater AanZ