Nieuws

18 april 2022

vacature acteurs

Theater AanZ zoekt acteurs voor de voorstelling HannaH (MBO en VO)

Theater AanZ maakt sociaal-artistiek theater. Als theatermakers voelen we de innerlijke noodzaak een stem te geven aan mensen voor wie liefde en erkenning niet vanzelfsprekend zijn. Onze voorstellingen gaan over mensen die worstelen met hun identiteit, op zoek naar de vrijheid om zichzelf te zijn. Met een hoofdrol voor gender en seksuele diversiteit.
HannaH gaat gespeeld worden op het VO en het MBO. Voor beide projecten zoeken wij acteurs (m/x-m/x-v/x).

HannaH is een interactieve theatervoorstelling over de universele angst voor 'anders zijn’ waarin het bewust worden van vooroordelen en het wegnemen daarvan centraal staat. Meer informatie over de voorstelling lees je hier.

Wij zoeken acteurs met een afgeronde studie (docerend) theatermaker en/ of iemand met gelijkwaardige ervaring. Je ben identificeerbaar voor jongeren van 16 t/m 23 jaar en je identificeert je met de rol van Lars, Omar of Liza (zie trailer). Voor de MBO voorstelling van HannaH zijn wij op zoek acteurs voor de rol van Lars, Omar, Liza en Hannah. Daarnaast onderschrijf je de kernwaarden van Theater AanZ en je voelt je betrokken bij de thematiek van de voorstelling HannaH.

De auditie vindt plaats op maandag 30 mei en vrijdag 3 juni.

De planning voor VO HannaH:

  • Repetitieperiode: Begin juli, eind augustus en begin september
  • Speelperiode: september t/m juni 2022

De planning voor MBO HannaH:

  • Repetitieperiode: september t/m december 2022
  • Speelperiode: januari 2023 t/m december 2024

Theater AanZ werkt met mensen die zich willen verbinden aan de waarden van het gezelschap. We werken alleen met zzp-ers, volgens de fair practice code én vanuit de code cultural governance.

Bel voor vragen of meer informatie naar Karen Savert (06-15688566) of mail direct je CV, foto, motivatie naar productie@theater-aanz.nl.
 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 20 mei 2022.