HannaH EXTRA

Welkom

HannaH komt binnenkort bij jullie op school of heeft er juist net gespeeld. Op deze pagina vind je het educatiepakket bij de voorstelling. 

HannaH gaat over polarisatie, uitsluiting, groepsvorming, de universele angst voor 'anders zijn’, over kwetsbaarheid, ontmoeting en verbinding. Het is een originele en gedurfde ‘all-inclusive’ voorstelling die tussen de leerlingen/studenten – het publiek – speelt, in de dwingende setting van het lokaal. Het spel is een open wisselwerking tussen de vier acteurs, het publiek en de ruimte, waardoor een voortdurende spannende maar luchtige interactie ontstaat, zowel tussen de personages als met het publiek. Zo dagen we het publiek uit niet alleen stille getuigen te zijn, maar mee te voelen, mee te denken, mee te praten, en samen mede-eigenaar te worden van het verhaal.
Lees hier alles over HANNAH.

Theater AanZ

Voor docenten

Uit ervaring blijkt dat leerlingen/studenten meer uit de voorstelling kunnen halen wanneer zij na het zien van de voorstelling hierover doorpraten in de klas. Wil je ons helpen om de leerlingen/studenten een mooie en leerzame ervaring te bieden? Maak dan gebruik van het speciaal bij de voorstelling ontwikkelde educatiemateriaal, zowel voorafgaand aan de voorstelling als na afloop. Laat ons ook gerust jullie tips en feedback weten via info@theater-aanz.nl. 

Klik hier voor het EDUCATIEMATERIAAL
 


Vertel het ons

Wil je nog een reactie of opmerkingen kwijt over de voorstelling of het educatiemateriaal?
Dan kan dat via dit formulier.