Nieuws

3 januari 2023

Nieuwe tour voor KAATJE door Gelderland

Afgelopen maanden speelde onze voorstelling KAATJE al bij verschillende basisscholen in de regio Nijmegen en regio Rivierenland. En dit nieuwe jaar mag KAATJE opnieuw op reis door Gelderland!

De gemeente Nijmegen maakt het voor 20 scholen in regio Nijmegen en Regio Rivierenland mogelijk om kosteloos KAATJE naar school te halen. Met dit aanbod wil de gemeente Nijmegen haar bijdrage leveren om kinderen in een echtscheidingssituatie een stem te geven, maar ook aan de kinderen daaromheen. Want, je hoeft het niet alleen te doen!

Ook aanmelden?
Voor 20 scholen is er 1 voorstelling van KAATJE beschikbaar (normaal kost deze voorstelling €1490,- excl. btw). Deze voorstellingen zijn nu al te reserveren voor de periode van 1 februari tot aan de zomervakantie. De vaste speeldagen voor KAATJE zijn woensdag en donderdag. De speeltijden zijn in overleg met de school. KAATJE speelt voor maximaal 60 leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8. Mocht je interesse hebben in KAATJE, dan vraag ik je ook alvast uit te kijken naar een geschikte speellocatie. Alle informatie over speelvoorwaarden vind je hier.

Je kunt jouw school aanmelden door een mail te sturen naar hester@theater-aan.nl met een voorkeursdatum. Je ontvangt dan een bevestiging van de definitieve boeking en de verdere praktische voorbereidingen. Let op: aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vol is helaas vol. 

Educatiemateriaal
Voorafgaand en na afloop is er educatiemateriaal beschikbaar. Dit materiaal is in nauwe samenwerking tussen Sterker sociaal werk en Theater AanZ gemaakt. Dit informatie- en educatiemateriaal is online te vinden via de KAATJE extra pagina.

KAATJE in de krant
Je leest hier meer over de eerdere ervaringen opgedaan bij Gelderse scholen.

Theater AanZ